eindelijk de vorst uit de grond (hoop ik)

begin april, vandaag zondag 7 graden, het voelt als 20 grappig niet?

meestal komen Karin en ik zo eind maart uit de zon terug op het dan frisse eiland, lekker kleurtje, vol goede moed….. Dit jaar hadden we het anders bedacht…

Al jaren dromen we van een campertje voor ons zelf en een paar jaar terug hebben we, ook in maart, een camper gehuurd in Noord-Spanje, vlak onder de pyreneeen. Alleen i.p.v. een VW-busje wat we gehuurd hadden, kregen we een bakbeest van bijna 8 mtr mee.

P1040082Dit jaar wilden we weer 3 weken weg, maar nu echt met een VW busje, gewoon omdat dat onze voorkeur heeft. En het plan was om de hele kust van Bretagne af te gaan, te beginnen in het zuiden en te eindigen bij Mont St Michel, met als titel:  Onze vuurtorenrouteSAM_1002

Kortom, het weer was net zo slecht als in Nederland, maar wel heerlijk genoten….. ik kwam hierop door de subtitel…..het is 7 maar het voelt als 20 graden….op een goede morgen stond ik buiten ons campertje (pourpre van) in mijn onderbroek, in de zon, uit de wind en zei tegen Karin…..”zo dit gaat de goede kant op….heerlijk weer” Toen we een kwartiertje later wegreden, stond er in het schermpje dat het 2 graden was!!!

Nu zijn we alweer 2 weekjes thuis, Karin kon gelijk aan de slag in Kaap Hoorn en ik rommel weer wat rond de boerderij. Beetje bezig met de appartementen en de sauna-tuin, deze krijgt ook steeds meer vorm, al moeten we wachten op centjes voor de jacuzzi, maar je moet niet alles tegelijk willen toch?

SAM_1320zoals je ziet, is er een houthok, schommelbank en een “kunstwerk” ingekomen. Deze ijzeren vogel vonden we in Frankrijk op een aire en konden we niet laten staan.

 

1 Response to “eindelijk de vorst uit de grond (hoop ik)”


  1. 1 Erik april 7, 2013 om 4:32 pm

    ach… die jacuzzi’s worden ook zwaar overschat haha
    het strand is toch vlakbij ?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: