alweer een seizoen voorbij

in juni van dit jaar zitten wij alweer 25 jaar op Terschelling………wij kunnen ons nog goed herinneren hoe het eerste jaar was, Karin kwam eind juni met Jort (toen 4) en Lotte (toen 1,5) in appartement Lobke te bivakkeren, het voorhuis was nog verhuurd, Hans moest nog een schooljaar lesgeven afronden in Hoogvliet en kwam de weekenden. Een paar weken daarvoor hadden we al verhuisd, met twee gehuurde vrachtwagentjes, Martien reed er een en de andere reed Hans,  Clary, onze – meer dan –  buurvrouw in Schiedam en Erik waren mee als bijrijders. Al onze spullen hebben we toen opgeslagen in een schuur in Hoorn, hoe we daaraan kwamen heb ik geen idee meer van…..

het eerste seizoen zaten we natuurlijk nog met gasten van de vorige eigenaar en was het voor ons zeer spannend hoe dat werkt met gasten in onze appartementen, wij hadden daar allebei echt totaal geen ervaring mee. Maar al het nieuwe went, in dat eerste seizoen stonden pa en ma Blanken nog op  SBB camping Hoorn en kwamen een appartement uitzoeken om ook op Terschelling te komen wonen, dat werd appartement Jelle……De vorige eigenaar heeft de namen gegeven aan de appartementen, namen uit het wereldberoemde boek van Cor Bruin…..Sil de strandjutter….en die hebben wij natuurlijk niet veranderd

1 Response to “alweer een seizoen voorbij”


  1. 1 Clarinde september 2, 2012 om 7:25 am

    Leuk om te lezen, Hans. Wat gaat het dan snel allemaal! Ik kan me nog goed onze vakanties met z’n tienen herinneren, misschien moeten we een keer een reunie houden….:-))


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: